Ako si vybrať motor

Pokazil sa Vám na vysávači alebo čistiacom stroji motor? Potrebujete nový a nechcete preplácať jeho nákup v predražených servisoch alebo u dealerov? V tom prípade ste tu správne.

Máme v ponuke vysokokvalitné, značkové motory do akýchkoľvek vysávačov všetkých možných značiek. Motory do vysávačov značky: KÄRCHER, HILTI, BOSCH, WAP, NILFISK, FESTOOL, PROTOOL, NAREX, PHILIPS, ETA, SOTECO, WAP ALTO, METABO, CLEANFIX, FIORENTINI, GHIBLI, WIRBEL, TMB, HAKO, LAVOR, PULLMAN, FLOOR, WETROK, ELEKTROLUX, ZELMER, NUMATIC, TASKI, COLUMBUS, TENNANT, MIRAGE, COYNCO, CFM, MAKITA, DEWALT, HITACHI, Hyundai…a množstvo iných

Všetky sacie motory a turbíny do vysávačov z našej ponuky sú značkové, vysokokvalitné, originálne motory, spĺňajúce aj najnáročnejšie kritéria. Rovnaké, aké zakúpite aj v značkových servisoch a predajniach.

Máte záujem o motor do čistiaceho automatu? Žiaden problém, aj túto požiadavku Vám bez problémov vyriešime. Skladom máme aj motory na 24V, alebo 36V, tangenciálne, periférne, jedno, dvoj, trojstupňové…

Netrúfate si na výmenu motora sami? Nevadí, aj s týmto problémom Vám dokážeme pomôcť. Doneste vysávač k nám. Náš technik Vám výmenu motora zabezpečí, vysávač vyčistí.

Pri motore sú dôležité parametre: priemer turbíny, výška turbíny, celková výška motora. Návod, ako motor premerať vidieť na obrázku nižšie.

Niektorý výborcovia vysávačov uvádzajú na štítkoch maximálny, resp. nepravdivý príkon vo wattoch. Tento údaj sa tým pádom môže líšiť od údajov na našej stránke, kde sú pravdivé údaje. Pokiaľ má motor rovnaké rozmery, bude Vám sedieť a sací výkon bude rovnaký.

Nenašli ste na našej stránke motor z Vášho vysávača alebo stroja? Neznamená to, že ho nevieme zabezpečiť, práve naopak, je to pre nás výzva. Spravte fotku, premerajte ho podľa obrázku a kontaktujte nás! Prostredníctvom e-mailu: kucera@cistiacestrojeservis.sk, prípadne cez sekciu: Kontaktujte nás (priamo na stránke v pravom hornom rohu.

Ponuku priebežne dopĺňame, motory vieme zabezpečiť takmer na každý vysávač či stroj!

Share this post

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *